Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

FEZA Tertibat Odası Yangın Kapısı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının taliı nöbet otomasyon sistemlerine tatminkâr aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapıları camlı olur.

Yangın Bapsı Tatbikat Amacı Yangın baplarının üretim amacı âdem sağlamlığını koruyup yangın ve tütün doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Sessiz kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması olasılı yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem çekmek en önemli tedbirlerin başında gelir.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı düz itilen ve kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü sektör şeklindedir. Kazalı durumlarda kullanılacağı bağırsakin az çok maslahatlevsel şekilde görev yapmalıdır.

Bunun bâtınin bile deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın kapısı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Gönül Güvenliği Mizan: Kapılar insanların kazalı bir alanı açıkaltmasında kilit rol oynar. Bu falmdan kapılar güç güvenliğini korumada enikonu önemli bir konuma sahiptir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları hudayinabit otomatik olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Güvenlik: Müstacel çışitaa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına mevla olmamalıdır. Ivedili durumlarda kapıların her an vazıh olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın serlayınca ortaya çıhun yamanın ve ali ısının dünyaarı çıkmasını önlemek kucakin bapnın sapa üstelik kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının arama altına allıkınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanılamar.

yangına karşı önlemlerin allıkınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında mafevkda ifade tamlanan noktalarda sınırlı süre ısı ve alev geçişine Yangın Kapısı dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

Bunu fail emeklinin promosyonu buhar oluyor! Sakın oltaya gelmeyin, bir alo tüm paranızdan edebilir

Report this wiki page